Home Освіта Житомирські школярі – переможці Всеукраїнського молодіжного хакатону «X REALITY HACK 2018»

Житомирські школярі – переможці Всеукраїнського молодіжного хакатону «X REALITY HACK 2018»

98

 У рамках відзначення 100- річчя позашкільної освіти  17 травня     у Луцьку відбувся  Всеукраїнський молодіжний хакатон «X REALITY HACK 2018»,  у якому взяли участь представники 16 областей України.

«X REALITY HACK 2018» – конкурс на визначення кращих екологічних проектів, технічних та інженерних рішень. Він орієнтований на пошук нових ідей і технологій у сфері екології з можливим подальшим впровадженням у господарській діяльності та спрямований на підтримку творчої молоді України.

Житомирську область представляли шестеро вихованців гуртка «Основи науково -дослідницької діяльності» Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (керівник Шубін А.Г.), учнів Житомирської  ЗОШ І-ІІІ ст. № 30. Команда отримала завдання розробити актуальний екологічний проект. Кіпчук Анна  та Закревський  Олександр  запропонували свій проект  «Екологічного будинку». За оцінками журі він і став найкращим  – абсолютним переможцем Хакатону.

Діти отримали не лише неоціненний досвід роботи в команді, вміння інтегрувати знання технічного та екологічного напрямку, а й цінні подарунки та запрошення на безкоштовне навчання в один із вищих навчальних закладів України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here