Home Освіта ЖДУ ім. Івана Франка відзначив 98 річницю від дня заснування

ЖДУ ім. Івана Франка відзначив 98 річницю від дня заснування

129

Привітати університет із Днем народження завітали й поважні гості. Серед них — голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма, начальник Житомирського обласного управління фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Зорнік, випускниця ЖДУ, директор Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей Людмила Корінна, голова Опікунської ради ЖДУ Роман Петронговський та інші.

Про це інформують на сайті вишу.

Розпочалися урочистості з виступу хору «Артанія» та виконання календарно-обрядових пісень.

«За 98 років свого існування університет мав злети і падіння, успіхи розчарування. Однак цей багаж дозволяє нам рухатися вперед. Хочу привітати в цей день усіх нас із неординарним святом і побажати здоров’я, натхнення, ніколи не зупинятися на досягнутому і долати вершини одна за одною. Зі святом!», — звернувся до присутніх в. о. ректора ЖДУ Андрій  Шевчук.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців, високий професіоналізм та з нагоди 98-річчя від дня заснування університету нагрудним знаком «Слава Житомирського державного університету імені Івана Франка» нагородили чотирьох викладачів: Олену Березюк, Андрія Близнюка, Наталію Дяченко, Анну Крук. Нагрудний знак «Заслужений працівник ЖДУ» отримав Олексій Башманівський. Окрім того, найактивніші студенти та викладачі отримали Почесні грамоти.

Від Міністерства освіти та науки України з метою відзначення педагогічних та наукових працівників за багаторічну сумлінну працю,  вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність, нагородили Грамотами Наталію Андрійчук, Олександра Кривоноса, Броніславу Ренькас, Володимира Чумака та Валерія Халіна.

Подяки від управління Житомирської обласної державної адміністрації вручили Олені Анічкіній, Вікторії Венгерській, Вірі Євченко, Леоніду Левчуку, Тетяні Павлінчук, Вікторії Пустохіній, Наталії Тарнавській та Анатолію Франовському. А викладач кафедри олімпійського та професійного спорту Микола Саранча отримав Подяку від Управління сім’ї молоді та спорту Житомирської ОДА.

«98 років для людського життя — це серйозний вік, а для університету — це юнацький вік. Нам є ким та чим пишатися. Від імені облдержадміністрації та від імені депутатів, щиро хочу привітати вас  із Днем народження та побажати всім вам миру, добра, єднання і щоб за два роки ми зустріли 100-річчя», — приєднався до привітань франківцям Володимир Ширма. Також голова Житомирської обласної ради нагородив годинниками і грамотами за багаторічну сумлінну працю, внесок у підготовку високо кваліфікованих педагогічних кадрів та активну життєву позицію Світлану Карплюк, Володимира Литньова та Марину Полховську.

Урочистості продовжилися музичною композицією «Прірва» від Анастасії Резник та неймовірними віршами  Анастасії Разумєй. Дует «Інфіз» полонив присутніх грою на гітарі, а чарівна Ольга Бушма та концертмейстер Ірина Павлоцька виконали уривок з опери. Не обійшлося святкування без запальних «Диско леді» — викладачів мистецьких дисциплін із піснею «Лиш раз цвіте любов». А виступ трійки хлопців-спортсменів «Bison» змусив зал затамувати подих.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here