Home Освіта Юрій Радковець прочитав лекцію про особливості гібридної війни в Житомирському військовому інституті

Юрій Радковець прочитав лекцію про особливості гібридної війни в Житомирському військовому інституті

127

У Житомирському військовому інституті імені С.П.Корольова відбулась зустріч віце-президента Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел», кандидата військових наук, доцента Юрія Радковця з особовим складом та працівниками ЗС України військового інституту.  Про це інформують на сайті вишу.

Юрій Радковець прочитав для особового складу військового інституту лекцію на тему: «Уроки гібридної війни Росії проти України», у ході якої було обговорено особливості гібридної війни, сили та засоби російсько-терористичних військ, можливі сценарії подальшого розвитку ситуації.

По завершенні лекції Юрій Радковець відповів на численні актуальні питання щодо особливостей російсько-українського конфлікту на Донбасі та сучасної воєнно-політичної обстановки довкола України, багато з яких виходило за рамки теми лекції.

Також Юрій Радковець презентував завдання і напрямки досліджень Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» та його місце у публічному просторі.

Керівництво Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова висловило сподівання на подальше плідне співробітництво з експертами «Борисфен Інтел» у рамках навчально-виховного процесу в інституті.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here