Home Освіта Європейську освіту можуть отримати житомирські студенти

Європейську освіту можуть отримати житомирські студенти

105

Фестиваль-виставка "Освіта за кордоном UIEF 2013" запрошує студентів ознайомитися з можливостями отримання освіти в країнах Європи та відвідати тематичні освітні семінари, пише сайт Освіта.ua.

"Освіта за кордоном UIEF-2013" відкриває нові можливості для студентів з України. Цього року організатори виставки-фестивалю запрошують відвідати стенди бізнес-шкіл та університетів з Норвегії, Австрії, Швейцарії, Великої Британії, Іспанії та інших європейських країн.

Під час проведення Ukrainian International Educational Fair будуть представлені стенди престижних університетів, зокрема, University of Ulster (Англія), Swansea University (Англія), IMC University of Applied Sciences, Krems (Австрія), University College Cork (Ірландія), Montreux School of Business (Швейцарія), European University, BI Norwegian School of Business (Норвегія) тощо.

Зустріч з представниками навчальних закладів надасть можливість отримати вичерпну інформацію про освітні програми, умови вступу та навчання, що запропоновані для українців у сферах менеджменту, міжнародних відносин, міжнародного права, готельного та ресторанного менеджменту, бухгалтерського обліку та фінансів.

Спеціально для українських студентів відбудеться презентація стипендій від представників University of Ulster та University College Cork.

Також в ході проведення UIEF-2013 відвідувачі зможуть взяти участь у тематичних семінарах, що проведуть фахівці компанії Domar Travel Education за підтримки молодіжної студентської організації AEGEE Kyiv.

Ознайомитися з розкладом проведення семінарів та зареєструватися для участі можна на сайті організаторів заходу.

Виставка-фестиваль "Освіта за кордоном – UIEF 2013" відбудеться у Києві та Запоріжжі:

Київ, субота 9 лютого 2013 року:

готель "Прем’єр Палац", бульвар Т. Шевченка 5-7,

час роботи: з 11:00 до 17:00.

Довідкова інформація за тел. (044) 451 5752 або на сайті компанії-організатора Domar Travel Education.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here