Home Освіта Випускники 2013 року вже шукають роботу

Випускники 2013 року вже шукають роботу

103

19 лютого в Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбувся «Ярмарок професій».

На зустріч до студентів, обговорити нагальні проблеми, які їх турбують завітали: заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадcкістю Житомирської ОДА Тетяна Борецька, заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Олександр Антонюк, заступник директора департаменту економічного розвитку торгівлі та міжнародного співробітництва Віктор Радієвський, голова міської організації роботодавців Олександр Оніщук, координатор проекту фонду «Полісся» Максим Шевчук, технічний директор «Електровимірювача» Анатолій Гавінський, директор агенцій «Вакансія плюс» Любов Солопій, керуючий групою міських відділень регіонального управління АТ «Укрсиббанк» Тетяна Бабенко, представник компанії «Infopulse Ukraine» Дмитро Коваленко та представник Житомирського регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк» Віталій Хоменко. Приємно, що серед гостей були й колишні випускники ЖДУ імені Івана Франка.

Гості розповідали про важливі питання, які турбують будь-якого випускника вищого навчального закладу. Це – як працевлаштуватися без досвіду роботи, куди піти та як утриматися на робочому місці. Всі поради та висновки, які зробили запрошені гості мають допомогти майбутнім професіоналам.

По завершенню офіційної частини зустрічі дехто з гостей охоче залишився додатково поспілкуватися віч-на-віч зі студентами в конференц-залі університету.

Наразі студенти-випускники 2013 року ЖДУ імені Івана Франка результатами зустрічі задоволені та впевнені, що знайдуть свого роботодавця не лише в межах рідної Житомирської області, а й за кордоном.

За інформацією прес-центру ЖДУ імені Івана Франка

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here