Home Освіта Випускниками ЖДУ ім.І.Франка стали 5 студентів-іноземців з Кореї, Тунісу та Пакистану

Випускниками ЖДУ ім.І.Франка стали 5 студентів-іноземців з Кореї, Тунісу та Пакистану

89

 У Житомирському державному університеті ім.І.Франка відбулася урочиста подія з нагоди першого випуску іноземних студентів Центру післядипломної освіти та довузівської підготовки.

Свідоцтва про закінчення курсів підготовки іноземних громадян до вступу у ВНЗ отримали п’ять іноземців, які показали гарні результати у навчанні: це Лі Сонг Йонг з Південної Кореї, Ханіф Інам, Білал Мухаммад, Афзал Султан з Пакистану та Уеслаті Мохамед з Тунісу.

З успішним закінченням навчання привітали іноземних випускників Проректор з наукової і міжнародної роботи, доктор педагогічних наук, професор Сейко Н. А., завідувач ЦПОДП Рожнова Т. Є., вчений секретар спеціалізованої вченої ради Яценко С. Л., викладачі центру Рудюк О. В., Вольська Ю. В., Куца С. В., Мухіна І. В.

Усі, хто звертався до присутніх у цей святковий день, висловлювали на адресу випускників теплі слова з побажаннями подальших успіхів у будь-яких починаннях та всіляких гараздів, зокрема викладач української мови Вольська Ю. В. наголосила, що під час навчання студенти та викладачі збагатили одне одного кращими цінностями своїх народів, поділилася своїми враженнями від спілкування зі студентами і підкреслила, що всі вони щирі, відповідальні й сумлінні.

Наприкінці церемонії випускники звернулися з прекрасними словами подяки на адресу університету, на адресу всіх викладачів, які вели їх «через тернії до зірок», які дали їм путівку у велике доросле життя.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here