Home Освіта Випуск ”магістрів” Житомирського державного технологічного університету. ФОТО

Випуск \”магістрів\” Житомирського державного технологічного університету. ФОТО

135

У приміщенні обласної філармонії 4 лютого відбувся випуск студентів Житомирського державного технологічного університету, які протягом півтора року здобували освіту  за ОКР "Магістр".

Дипломи їм вручали ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов та заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, який і сам у минулому закінчував цей навчальний заклад.

Своїх  випускників зі святом вітали проректори, декани факультетів та викладачі технологічного університету.

Читайте також: У світовому рейтингу «Google Sсholar» ЖДТУ на 12 місці серед українських ВНЗ

"Ми вручали дипломи студентам, які навчалися за 21 магістерською програмою (спеціальністю). Святкова атмосфера обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера, переповнена зала випускників, викладачів, батьків, рідних і друзів та гарний настрій присутніх – і свято вдалося. Це особливий день з присмаком радості та смутку, день який потрапить до автобіографії кожного випускника, день, який потрапить до історії університету. Радіємо тому, що підготували нову плеяду молодих фахівців і сумуємо, адже вони залишили нашу університетську родину! Ми завжди раді бачити Вас у рідній ALMA MATER. Вітаємо", – звернувся ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

Читайте також: У Житомирському технологічному університеті будуть готувати фахівців з кібербезпеки

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here