Home Освіта В Житомирі вчителі іноземної мови освоюють оновлені навчальні програми

В Житомирі вчителі іноземної мови освоюють оновлені навчальні програми

188

19 червня розпочав роботу лінгвометодичний семінар — літня школа «Інтегровані змістові лінії та способи їх реалізації у навчанні англійської мови в ЗНЗ» на базі Житомирської гуманітарної гімназії №1.

Школа триватиме 5 днів (з 19.06 по 23.06), протягом яких 50 учителів з Житомира та Житомирського району навчаться працювати з оновленими навчальними програмами з іноземних мов для загальноосвітніх навчальних закладів і спеціалізованих шкіл із поглибленим вивченням іноземних мов (5–9 класи та 10–11 класи).

Презентери представлять 4 інтегровані змістові лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток» (викладачі кафедри англійської мови з методиками викладання у дошкільній та початковій освіті ЖДУ ім. І. Франка Зимовець О. А., Прохорова С. М.), «Громадянська відповідальність» (ст. викладачі кафедри англійської мови з методиками викладання у дошкільній та початковій освіті Дєньгаєва С. В., Мазко О. П.), «Здоров’я і безпека» (волонтер Корпусу Миру в Україні Роб О’Лірі, вчитель Житомирського міського ліцею при ЖДТУ Глібко І.), «Підприємливість та фінансова грамотність» (волонтер Корпусу Миру в Україні Ана Ферер, вчитель Житомирської гуманітарної гімназії № 1 Забело Л. О.).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here