Home Освіта В центрі Житомира півтори сотні випускників військового інституту танцювали полонез та вальс....

В центрі Житомира півтори сотні випускників військового інституту танцювали полонез та вальс. ФОТО/ВІДЕО

176

Вперше в Житомирі 20 червня на головному майдані міста – Соборному, пройшов офіцерський бал за участю випускників військового інституту ім.С.Корольова.

Хлопці у формі та дівчата у пишних сукнях спочатку танцювали полонез, а потім справжній офіцерський вальс під живе виконання Сергія Гудзя та Віолети Осинської.

Увесь захід супроводжував оркестр ЖВІ НАУ, який наприкінці потішив ще й добіркою композицій із танцювальними елементами під час дефіле.

Самі ж учасники балу – близько 150 випускників та офіцерський склад навчального закладу, продемонстрували справжню стійкість, адже готувалися до заходу тривалий час і близько двох годин чекали його початку разом зі своїми партнерами поблизу Соборного.

 

Поки хлопці жаліються на те, як важко їм давалися танцювальні "па" та пластичність і ритміка вальсу, дівчата радіють нагоді одягнути красиве вбрання і побувати на офіцерському балу. Щоправда, для декого знайти сукню, рукавички та аксесуари було більш проблематично, ніж відвідувати репетиції.

Зокрема, партнерок для випускників шукали в університетах міста та навіть серед вихованок модельних агенств, тому право піти на бал отримали лише найкрасивіші.

Подивитися на процес відродження в місті традиції проведення офіцерських балів зійшлося кількасот житомирян, а майдан Соборний на кілька годин навіть перекрили. Поки одні танцювали, інші  – водії та пасажири на Театральній і Бердичівській  змушені були стояти у пробках.

Серед гостей свята були заступники голови ОДА та міського голови, які виступили із вітальним словом. До свої курсантів звернувся і начальник інституту Даник, якому по праву дозволили відкривати бал.

Юлія ДЕМУСЬ

ФОТО та ВІДЕО Олександр Голодецький – "ДИВИСЬ ПЕРШИМ"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here