Home Освіта В Міносвіти дозволили деяким абітурієнтам подавати документи на вступ в паперовій формі

В Міносвіти дозволили деяким абітурієнтам подавати документи на вступ в паперовій формі

92

У зв’язку з випадками відмови у реєстрації електронних кабінетів абітурієнтів, з 15 липня 2017 року вступники отримають право подати заяву до вишу та відповідні документи в паперовій формі. Відповідне рішення ухвалено Міністерством освіти у зв’язку з проблемами у роботі системи електронного вступу.

«Вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника», – повідомляють у Міносвіти.

Проблеми у роботі системи у Міносвіти пояснюють запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників.

У зв’язку із ухваленим рішенням, вищим навчальним закладам доручено за результатами кожного робочого дня надсилати до ДП «Інфоресурс» таблиці із зазначенням даних зареєстрованих вступників.

Як відомо, відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України подання заяв до вишів, за виключенням деяких категорій абітурієнтів, у 2017 році мало здійснюватись виключно в електронній формі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here