Home Освіта Учнів коледжів зареєструють на ЗНО за місцем навчання

Учнів коледжів зареєструють на ЗНО за місцем навчання

119

Учні, слухачі або студенти закладів професійної або вищої освіти, які в поточному році здобувають повну загальну середню освіту та складають ДПА у формі ЗНО мають реєструватись на тестування у своїх закладах освіти. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Керівники зазначених закладів освіти після отримання реєстраційних документів своїх учнів мають сформувати список осіб, які проходитимуть державну атестацію у формі ЗНО.

Сертифікати майбутніх учасників ЗНО будуть надіслані за адресою закладу освіти, де навчаються зазначені учні або студенти.

Як відомо, учні та студенти закладів професійно-технічної та вищої освіти, які в поточному навчальному році мають завершити здобуття повної загальної середньої освіти мають скласти державну підсумкову атестацію з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 06 лютого і триватиме 19 березня. Внесення змін до реєстраційних даних буде можливе до 02 квітня.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here