Home Освіта У Житомирському державному університеті ім.І.Франка нагороджуватимуть ”Науковців року”

У Житомирському державному університеті ім.І.Франка нагороджуватимуть \”Науковців року\”

104

У головній актовій залі ЖДУ імені Івана Франка 23 травня  о 12:00 всьоме пройде церемонія нагородження найкращих викладачів університету "Науковець року-2016". Відкриє урочистості ректор ЖДУ, "Науковець року" Петро Саух.

З вітальним словом до присутніх звернеться віце-президент Університету Цзінін (Китайська Народна Республіка) Ма Ен.

Ректор ЖДУ Петро Саух і віце-президент Університету Цзінін (КНР) Ма Ен вручать вісім нагород – скляних стел «Науковець року – 2016» і «Молодий науковець року – 2016» – викладачам ВНЗ з історико-філософського, психолого-педагогічного, природничо-математичного та літературно-лінгвістичного напрямів.

Традиційно, в урочистостях візьмуть участь представники влади та управління освіти Житомирської ОДА.

Гості свята та науковці ЖДУ імені Івана Франка 2016 року вручать викладачам університету почесні грамоти Житомирської обласної державної адміністрації за активну науково-дослідну роботу, грамоти Житомирської обласної ради, грамоти Управління освіти і науки за активну участь у науково-дослідній роботі університету та з нагоди Дня науки, грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України, подяки Житомирського державного університету імені Івана Франка за активну міжнародну діяльність, подяки та грамоти Житомирського державного університету імені Івана Франка за активну науково-дослідну діяльність.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here