Home Освіта У Житомирі провели І обласний конкурс «Юний податківець»

У Житомирі провели І обласний конкурс «Юний податківець»

95

 У Житомирському національному агроекологічному університеті відбувся  І обласний конкурс «Юний податківець», проведення якого ініціювала кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування і аудиту ЖНАЕУ.

Співзасновниками та співорганізаторами конкурсу виступили управління освіти і науки Житомирської  ОДА, Головне управління  ДФС в Житомирській області і Житомирський національний агроекологічний університет.

Конкурс «Юний податківець» спрямований на розвиток талантів та здібностей учнівської молоді, формування у підростаючого покоління розуміння ролі та значення податків у житті держави та суспільства.

Участь в конкурсі передбачала виконання завдань за різними номінаціями. Зокрема, учасники могли виконати творчі роботи та проявити свої здібності у віршованій формі, в прозі, у фарбах, за допомогою комп’ютерної графіки.  Захід викликав неабиякий інтерес серед учнів різних вікових груп і охопив майже всі регіони Житомирщини.

Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбулося на урочистому засіданні в конференц-залі Житомирського національного агроекологічного університету.

З привітальними словами до переможців звернулися організатори конкурсу – заступник начальника Головного управління ДФС в Житомирській області Ірина Свєтяш, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування і аудиту Юлія Мороз, директор Житомирського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Юрій Коцюба.

Найкращих «Юних податківців» Житомирщини відзначили дипломами та грамотами, призами, подарунками та солодощами. 

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here