Home Освіта У Житомирі нагородили переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

У Житомирі нагородили переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології

100

У Житомирі відзначили переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, в якій взяли участь 75 школярів з 24 областей України та  м. Києва.

IV етап олімпіади проходив у Житомирі протягом 12-17 березня.

За інформацією управління освіти і науки ОДА, змагання проходили на базі КНЗ «Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів №2» Житомирської обласної ради.

Пережможці олімпіади із Житомирщини – учні навчальних закладів обласного центру – Лілія Кушнір (ЗОШ І-ІІІ ступенів №5) отримала диплом переможця 1 ступеня та Добровольський Богдан (Ліцей №25), який отримав диплом  переможця ІІІ ступеня.

Олімпіада складалась з двох турів: теоретичного (тестування) і практичного (захист еко-проектів). Під час проведення практичного туру учасники захищали свої проекти з охорони довкілля.

Найкращі результати показали школярі із Закарпатської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської, Київської областей та м. Києва.

У вільний від змагань час учасники змогли відвідали музей Космонавтики ім. С. Корольова та інші історичні пам’ятки обласного центру.

Організатори олімпіади – управління освіти і науки Житомирської ОДА та Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here