Home Освіта У дворі ЖДУ ім.І.Франка студенти влаштували колективні танці та фотосушку. ВІДЕО та...

У дворі ЖДУ ім.І.Франка студенти влаштували колективні танці та фотосушку. ВІДЕО та ФОТО

125

Студенти та викладачі соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету ім.І.Франка 17 жовтня закінчили святкувати 94-річчя вузу колективним танцем "Яків", який зібрав кількасот учасників.

Нагадаємо, що саме за наймасовішим виконанням саме цього танцю у 2009 році на 90-річчя навчального закладу, ЖДУ ім.І.Франка потрапив у Книгу рекордів України.

Нині рекорду ніхто не планував, адже намагалися просто креативно привітати університет, нагадати іншим про свято і просто весело провести час.


За день до цього, свої танцювальні можливості демонстрували студенти ННІ педагогіки та ННІ філології та журналістики під час  святкової фізкультхвилинки.

Безпосередньо 17 жовтня з нагоди свята були представлені вітальні квіткові композиції від предстаників різних факультетів, а також можна було оглянути фотовиставку робіт студентів із життя університету  у форматі фотосушки.

Нагадаємо, цьогоріч ЖДУ ім.І.Франка святкував своє 94-річчя протягом трьох днів і за цей час студенти встигли потанцювати, посмакувати солодащами та влаштувати благодійний аукціон, закопати капсулу часу та інше.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото з святкувань у групі Першого Житомирського в соціальній мережі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here