Home Освіта У двох школах Житомирщини травмувалися учениці – їх з переломами доставили в...

У двох школах Житомирщини травмувалися учениці – їх з переломами доставили в лікарню

111

У Новограді-Волинському 20 вересня, а 22 вересня – у Баранівському районі дві учениці початкових шкіл травмувалися у приміщенні навчальних закладів. В обох випадках тривають перевірки обставин.Діти знаходяться у лікарнях.

Близько 8.20 учениця 2-го класу на уроці фізкультури в одній зі шкіл м. Новограда-Волинського, виконуючи стрибок, впала та травмувалась. Згодом лікарі діагностували у дівчинки перелом двох кісток правої руки.

Із заявою про цю подію до поліції звернулась мати дитини. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Встановлюються усі обставини події.

За кілька днів у смт. Першотравенську у приміщенні школи 7-річна дівчинка травмувалась на сходах. У важкому стані дитину було доставлено до обласної дитячої лікарні.

Поліцейські Баранівського відділення поліції у ході першочергових заходів попередньо з’ясували, що дитина травмувалась близько 14.30, не втримавшись на перилах східців, з яких з’їжджала. Нині ця інформація додатково перевіряється.

В обох випадках діти були доставлені до медичних закладів, де їх очікує тривале лікування, – інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here