Home Освіта У Денишах під Житомиром проведуть “Кемпінг громадянської освіти”

У Денишах під Житомиром проведуть “Кемпінг громадянської освіти”

158

З 22 по 23 липня 2017 року у мальовничому с. Дениші (Житомирська область) відбудеться “Кемпінг громадянської освіти” – виїздна майстерня, яка об’єднає викладачів, громадських діячів, представників органів місцевої влади, бізнесу та медіа.

Організатори заходу – Житомирська молодіжна громадська організація “Сучасний Формат” у співпраці із DVV International in Ukraine за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Захід здійснюється в рамках проекту “Регіональні голоси – будуємо мости для демократії”.

В програмі кемпінгу передбачаються міні-лекції, групові вправи та обговорення, майстер-класи зі скелелазання, стрільби з луку, спільне приготування їжі, ігри та ін. активності.

Організатори покривають усі витрати, пов’язані із участю у кемпінгу. Заохочуємо лише, щоб учасники брали із собою каремати та спальники.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до участі у “Кемпінгу громадянської освіти” та хочете дізнатися про деталі участі – звертайтеся за телефонами: 0966277852 (Марина), 0977911966 (Інна), e-mail: mgo.sformat@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here