Home Освіта Студент житомирського ”політеху” пройшов відбір на ”Червону Руту”. ВІДЕО

Студент житомирського \”політеху\” пройшов відбір на \”Червону Руту\”. ВІДЕО

127

 За результатами відбіркового туру XIV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», який днями пройшов у приміщенні Житомирського державного технологічного університету, серед 45 учасників визначили  4 переможців.

Зокрема, у  жанрах: рок-,  акустичної музики журі обрало  гурт та одного виконавця,  у номінації автентичного співу відзначили одразу двох співачок, а серед поп-музикантів кращих не назвали взагалі.

Згідно з рішенням судійської ради на чолі з виконавчим директором фестивалю «Червона Рута» Мирославом Мельником переможцями стали житомиряни Марія Котенко, Артур Корніюк й Анна Шахбарян,  а також баранівський гурт «Мулен Руж».

Разом з тим, до складу  резервістів зараховані  Мельницька Юлія, Котвіцька Ангеліна, Кравчук Євген, Федорів Мирослава, Заліщук Анастасія, Кресько Валентина, Запольська Вікторія, гурт «Три мости», Ватаг Леся, Давиденко Захар, Примак Діана. 

Другокурсник факультету факультету інформаційно-компютерних технологій ЖДТУ Артур Корніюк попри обрану професію музикою займається з дитинства, грає на гітарі і неодноразово брав участь у різних університетських заходах. На «Червоній Руті» виконував свої дві авторські пісні та ще одну гурту «Плач Єремії». Ще один студент технологічного університету Євген Кравчук потрапив у резервний список конкурсу.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here