Home Освіта Школярка з Житомирщини стала найкращою на конкурсі дослідницьких робіт

Школярка з Житомирщини стала найкращою на конкурсі дослідницьких робіт

94
Школярка з Бердичева була визнана кращим авторов дослідницьких робіт на Всеукраїнському конкурсі. Фінальний етап конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів пройшов у Києві. У рамках конкурсу відбулася учнівська наукова конференція  «Екологія. Вода у вашому житті».
 
Участь у конкурсі взяли понад 500 школярів з усіх регіонів України, з них до фінальної частини потрапили 126 найкращих, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України.
 
Учасники конкурсу, які є учнями-членами Малої академії наук України, досліджували екологічний стан водних об’єктів у своїй місцевості, розглядали питання водопостачання та водовідведення у своєму населеному пункті, вивчали проблему забезпечення прісною водою населення Землі і шляхи подолання екологічних катастроф, пов’язаних з  водою.
 
Бердичівлянку Анну Семеняку конкурсне журі визнало кращим автором дослідницьких робіт у номінації “Екологічний стан водних об’єктів у моїй місцевості”.
 
Провідні гідрологи України, які брали участь у конференції, відзначили високий науковий рівень учнівських досліджень та їх практичне значення для збереження гідроресурсів держави. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here