Home Освіта Розпочалась реєстрація на ЗНО у магістратуру

Розпочалась реєстрація на ЗНО у магістратуру

100

12 липня розпочинається реєстрація вступників, які планують здобувати ступінь магістра за спеціальністю «Право», для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні, що проходитиме за технологією проведення ЗНО.

Для того, щоб зареєструватись для проходження вступного випробування вступник має звернутись до одного з вищих навчальних закладів, у якому бажає взяти участь у конкурсному відборі.

Реєстрація вступників триватиме з 12 до 25 липня 2017 року. Учасник вважається зареєстрованим для проходження єдиного фахового вступного випробування після отримання екзаменаційного листка.

Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – Кабінет вступника-магістра, доступ до якої здійснюватиметься за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

15 серпня 2017 року у Кабінеті вступника-магістра буде розміщено результати вступного випробування.

Під час реєстрації вступник має вказати назву населеного пункту, у якому він бажає скласти ЗНО. Вибір міста проходження зовнішнього оцінювання не залежить від місця розташування вищого навчального закладу, у якому вступник реєструється. Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах, окрім Донецька та Луганська, Києві, Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку.

Вступне випробування відбудеться 03 серпня 2017 року.

В Українському центрі оцінювання якості освіти звертають увагу представників вишів на те, що реєстрація вступників для участі у конкурсному відборі відбувається в Єдиній державній базі з питань освіти. Реєстрація вступників здійснюється приймальною комісією вищого навчального закладу за допомогою спеціального сервісу. Доступ до сервісу здійснюється за логіном та паролем, отриманим від регіонального центру оцінювання якості освіти.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here