Home Освіта Реконструкція приміщень для медіатек у Романівській та Гришковецькій гімназіях завершується

Реконструкція приміщень для медіатек у Романівській та Гришковецькій гімназіях завершується

107

 На завершальному етапі ремонт приміщень, де вже до кінця 2017 року будуть обладнані сучасні медіатеки Романівської та Гришковецької гімназій. Середня вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі складає 400,0 тис. грн.

 
Про це інформує управління освіти  і науки Житомирської ОДА.
 
«Сьогодні в області повноцінно функціонує 6 медіатек – 5 у м. Житомир та 1 у Хорошівській гімназії. Завершуються роботи з реконструкції приміщень медіатеки в Гришковецькій (Бердичівський район) та Романівській гімназіях. До кінця 2017/2018 навчального року планується переобладнати шкільні бібліотеки у медіатеки в 20 загальноосвітніх навчальних закладах області. Вартість типового проекту облаштування медіатеки в навчальному закладі із врахуванням будівельних робіт складає 400,0 тис. грн», – йдеться у повідомленні.
 
Облаштування 12 медіатек фінансуватиметься за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в рамках реалізації проектів із створення нового освітнього простору.
 
Нагадаємо, що всі роботи з переобладнання шкільної бібліотеки нового зразка у Хорошівській гімназії виконані згідно дедлайну голови ОДА Ігоря Гундича.
 
Довідково: Відповідно до Меморандуму про співпрацю з розвитку інклюзивного середовища, підписаного між Благодійним фондом Порошенка та Житомирською обласною державною адміністрацією, в області у 2017 році розпочато роботу з реалізації проекту реконструкції шкільних бібліотек у сучасні медіатеки.
 
Створення сучасної шкільної бібліотеки – медіатеки є частиною системних якісних змін у наданні освітніх послуг. Медіатека – це простір для навчання, роботи та спілкування з використанням інноваційних технологій.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here