Home Освіта Під час круглого столу в Житомирі обговорювали ситуацію на Сході країни

Під час круглого столу в Житомирі обговорювали ситуацію на Сході країни

263

24 травня   робоча група «Justice, Peace and Democracy» комісії УГКЦ «Справедливість і Мир» спільно з кафедрою філософії Житомирського державного університету імені Івана Франка був проведений круглий стіл на тему «Від конфлікту до розбудови миру: виклики і досвід регіону».

Метою круглого столу стало питання виявити ключові проблеми регіону, які є причинами різного роду конфліктів і що стоїть на перешкоді розбудови миру.

На заході обговорювалися питання щодо особливостей сприйняття жителями Житомирської області конфлікту на Сході країни та його наслідки для Поліського регіону; ключові проблеми Житомирщини, які породжують локальні конфлікти та непорозуміння; внески Житомирщини у налагодження національного діалогу та взаєморозуміння між регіонами.

За круглим столом виступали професор Дипломатичної академії Міністерства закордонних справ –  Цвітков Олександр Глібович, фахівець управління зв’язків з громадськістю Житомирської міської ради –  Клименко Дмитро Віталійович, головний спеціаліст управління культури  Житомирської обласної державної адміністрації – Пивоварський Олександр Леонідович за результатом якого було здійснено експертну аналітику.

Ольга Рибачук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here