Home Освіта «Оскар», футбол і флешмоб: гірничо-екологічний факультет ЖДТУ відсвяткував 17-річчя. ФОТО

«Оскар», футбол і флешмоб: гірничо-екологічний факультет ЖДТУ відсвяткував 17-річчя. ФОТО

138

У травні гірничо-екологічний факультет Житомирського державного технологічного університету відзначає своє 17-річчя.

З цієї нагоди на ГЕФі влаштували культурні та спортивні заходи за участю нинішніх студентів, викладачів, випускників, друзів і партнерів факультету.

Зокрема, вже 10-й рік поспіль проводиться футбольний турнір, де студенти усіх курсів гірничо-екологічного факультету та команда випускників змагаються за першість.

Нагадаємо, що турнір був заснований на честь першого декана ГЕФу, засновника факультету Миколи Терентійовича Бакка.У змаганнях взяли участь п’ять команд, а переможцями стали футболісти із команди випускників.

Три роки тому у стінах ЖДТУ з’явилася нова традиція – дарувати на День народження ГЕФу танцювальний флешмоб.Під стінами університету 12 студентів факультету різних курсів представили танцювальний номер, постановкою якого займалася студентський декан ГЕФу Руслана Гаврилюк.

«Щороку готуємо новий танець, підбираємо музику, костюми, працюємо над ідеєю. Учасники флешмобу – це студенти гірничо-екологічного факультету, але приходять на це дійство дивитися представники й інших факультетів. Нам приємно, що можемо у такий спосіб привітати свій факультет-іменинник, адже це весело, драйвово», – додає Руслана Гаврилюк.

У рамках відзначення 17-річчя ГЕФу в Житомирському державному технологічному університеті відбувся святковий концерт у стилі церемонії «Оскар».

Вітання гірничо-екологічному факультетe від імені ректорату передала перший проректор ЖДТУ Оксана Олійник, а також свій колектив і студентів привітав декан ГЕФу Володимир Котенко.

Творчі колективи університету та студенти гірничо-екологічного факультету представили свої музичні подарунки до свята.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here