Home Освіта Нового студмера Житомира обиратимуть в інтернеті з двох кандидатів

Нового студмера Житомира обиратимуть в інтернеті з двох кандидатів

120

Новопризначеним студентським мером Житомира може стати студент агроуніверситету Богдан Шишов або студент технологічного університету Іван Кус. Обидва хлопці претендують на цю посаду і були представлені 12 серпня  під час "Студреспубліки" у Левкові.

Варто відзначити, що нинішня житомирська "Студреспубліка" була не чисельною та ще й прошла за скороченою програмою. Зокрема, спочатку анонсували, що вона звично пройде у Гідропарку, а за кілька днів змінили місце проведення на дитячий табір "Орлятко" у Левкові і перенесли гуляння з вихідни на понеділок.

Організатор пояснив, що у звязку зі зміною локації з програми довелося викреслити кілька заходів – конкурс краси "Перша леді", квест, кубок КВН і нічна  дискотека з Dj-парадом, як це передбачалося в анонсі. Замість двох днів фестивалили лише протягом  понеділка.

За цей часвстигли обрати студентський магістрат у кількості 5 осіб, а зареєсторавані команди зіграли між собою у квест.

Традиційні вибои студмера Житомира перенесли в інтернет, де шляхом голосування й оберуть представника від Житомира на всеукраїнську "Студреспубліку" 24 серпня. Цей кандидат керуватиме  плануватиме дозвілля та вирішуватиме проблеми усіх студентів Житомира різних навчальних закладів і стане на рік їх представником.

Студенти вишів обиратимуть студентського міського голову Житомира шляхом голосування на одному з місцевих інтернет-сайтів. 

На голосування потрапили не просто студенти з різних вузів, адже хлопці мають чітке політичне спрямування:  Іван Кус – свободівець, а  Богдан Шишов – ударівець.

Після регіональних етапів 24–26 серпня в Криму відбудеться фінал "Студреспубліки-2013", де буде обрано чергового студентського президента і студентський парламент України. 

Нагадаємо, у 2012-2013 році студентським мером в Житомирі був представник молодіжки "Фронту Змін" Дмитро Курінний.

Юлія ДЕМУСЬ

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here