Home Освіта На Житомирщині ЗНО з української мови та літератури складає майже 10 тисяч...

На Житомирщині ЗНО з української мови та літератури складає майже 10 тисяч випускників

111

Сьогодні, 5 травня, об 11 годині випускники шкіл розпочали складання зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація.
 
На Житомирщині зареєстровано 9477 абітурієнтів, які здаватимуть ЗНО з української мови та літератури.
 
У 37 пунктах ЗНО в Житомирській області створено належні умови для учнів: аудиторії забезпечені медичними працівниками, організовано роботу перевізників, охорону тестових матеріалів та дотримання порядку під час роботи пунктів тестування працівниками поліції області, – повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.
 
За інформацією заступника директора Вінницького регіонального центру оцюнювання якості освіти Людмили Марцевої, яка перебуває сьогодні в Житомирі, всі пункти тестування якісно підготовлені та відкрились вчасно. Матеріали для ЗНО отримано теж вчасно. Учні мають 3 години для складання тестів. У всіх пунктах працюють громадські спостерігачі, у деяких – присутні представники ЗМІ.
 
Нагадаємо, що особливістю цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання є поєднання з державною підсумковою атестацією з української мови, математики та історії України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here