Home Освіта На ремонт перших класів в Чижівській ОТГ спрямували більше 300 тис. грн.

На ремонт перших класів в Чижівській ОТГ спрямували більше 300 тис. грн.

126

У Чижівській сільській ОТГ Новоград-Волинського району цьогоріч буде 5 перших класів, до яких піде 64 дитини. Наразі проводяться ремонти в приміщеннях для цих учнів. Усі роботи виконуються за рахунок місцевого бюджету.

 

«За власні кошти проводимо ремонти в перших класах відповідно до нових вимог. Вже закуплено меблі, чекаємо на їх доставку», – розповів голова Чижівської ОТГ Аркадій Ратушнюк.

 

Понад 300 тис. грн. – вартість ремонту 5 перших класів у чотирьох селах Чижівської ОТГ. Оновлені класи будуть облаштовані відповідно вимог Нової української школи. Кожна така класна кімната матиме кілька зон: навчання, відпочинку, гри, творчої діяльності. Громада вже отримала набори конструкторів LEGO для навчання першачків.

 

За словами Аркадія Ратушнюка, на ремонт перших класів з місцевого бюджету виділили: 157тис. грн. на два класи в с. Чижівка, 90 тис. грн. в с. Курчицька Гута, 78 тис. грн. в с. Курчиця, 68 тис. грн. в с. Красилівка та 70 тис. грн. в с. Таращанка.

 

Також голова Чижівської ОТГ повідомив, що ще минулого року всі перші класи, крім одного, забезпечені мультимедійним обладнанням. Тому до початку нового навчального 2018-2019 року планують придбати ще один проектор для першого класу.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here