Home Освіта На Михайлівській у Житомирі агроуніверситет представив міні-зоопарк. ФОТО

На Михайлівській у Житомирі агроуніверситет представив міні-зоопарк. ФОТО

156

  З нагоди великого свята Воскресіння Христового  для житомирян та гостей міста на вул.Михайлівській   з 31 березня до 9 квітня проводять різноманітні заходи – виставки, ярмарки, майстер-класи, тощо.

Крім цього, з 5 по 9 квітня на Михайлівській діє контактний зоопарк – місце, де можна не тільки спостерігати, а й вільно спілкуватися, гладити, грати і навіть годувати тварин.

Такий майданчик для відвідувачів Великодніх заходів облаштував технологічний факультет Житомирського національного агроекологічного університету. На тваринницькій фермі ЖНАЕУ доглядають за свійськими птахами, вівцями, козами,  кроликами, також є коні,  ВРХ і навіть страус. Познайомитися з ними школярі місцевих начальних закладів могли під час екскурсій.

Нині ж малеча разом з дорослими можуть спостерігати за тваринками у центрі міста – на Михайлівській.

"До кінця року на базі технологічного факультету ЖНАЕУ буде створено постійно діючий контактний зоопарк. Відповідні роботи вже проводяться. Також запрошуємо усіх на виставку птаховодів та твариноводів, яка відбудеться на базі факультету (вул. Корольова, 39) 28 квітня з 7.00 до 12.00 години", – додав ректор агроуніверситету Олег Скидан.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here