Home Освіта На 95-річчя ЖДУ ім.І.Франка ректор роздавав нагороди студентам і викладачам. ФОТО

На 95-річчя ЖДУ ім.І.Франка ректор роздавав нагороди студентам і викладачам. ФОТО

114

 Протягом тижня у Житомирському державному університеті ім.І.Франка провели ряд заходів та акцій у рамках відзначення 95-річчя закладу.

На фінальний святковий концерт 17 жовтня до вузу завітали представники влади міста та області – голова ОДА Сергій Машковський, голова облради Віталій Француз, заступник міського голови Євген Демчик, начальники управлінь.

Також привітати колег з ювілеєм вишу прийшли ректори та представники різних навчальних закладів регіону. Серед присутніх були й випускники ЖДУ ім.І.Франка різних років. Свій одяг усі прикрасили червоними маками та жовто-блактиними стрічками.

У своєму вітальному слові очільник університету Петро Саух розповів трохи про історію вузу, етапи його становлення і сьогодення.

Після цього він нагородив відзнаками й подяками викладачів, співробітників та студентів ЖДУ ім.І.Франка. З вітаннями до залу звернулися почесні гості, обіцяючи всіляку підтримку усім починням університету і бажаючи його студентам знайти своє місце у життті і обов’язково застосувати набуті знання.

Перед входом у центральний корпус вузу розмістили велитенську сову – символ Житомирського державного університету, яку на кілька годи усі перехожі облюбували для фотографування.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here