Home Освіта Майбутні ветеринари з Житомирського агроуніверситету стали донорами крові

Майбутні ветеринари з Житомирського агроуніверситету стали донорами крові

98

Студенти Житомирського національного агроекологічного університету активно долучаються до різноманітних волонтерських ініціатив та благодійних акцій на підтримку онкохворих, учасників АТО, збирають та передають подарунки у дитячі будинки, опікуються дитячим відділенням психлікарні, тощо.

Крім цього, гарною традицією в університеті є підтримка донорства. Кілька разів на рік студенти групами чи на факультетах організовують  походи в обласний центр крові.

Зокрема, 11 травня донорами стали 10 студентів   факультету ветеринарної медицини ЖНАЕУ.

Кажуть, що процедура проста і досить швидка, але саме таким чином можна врятувати життя тих, хто цього потребує – поділитися своєю кров’ю.

«Наші студенти відслідковують усю інформацію про необхідність донорів. При потребі відвідують центр крові чи влаштовують такі організовані походи. Вони знають як підготуватися до донорства і розуміють, що на сьогоднішній день – це реальний шанс допомогти іншим. Якщо ви здорові, але ще не є донором, не зволікайте. Хай донорство надасть відчуття гордості і радості за врятовані життя», – каже декан факультету ветеринарної медицини ЖНАЕУ Анатолій Ревунець.

Прес-служба Житомирського національного агроеколічного університету

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here