Home Освіта Гімназія № 3, будівництво якої завершують, – одна найсучасніших шкіл в...

Гімназія № 3, будівництво якої завершують, – одна найсучасніших шкіл в країні

123

Одна з  найсучасніших шкіл в Україні з’явиться у Житомирі. На сьогоднішній день в приміщенні корпусу гімназії №3 тривають роботи із реконструкції. Після їх закінчення 450 школярів матимуть змогу навчатись у сучасній, яскравій та зручній гімназії створеної за новими стандартами.

Сьогодні, 13 липня, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин проінспектував хід виконання робіт в навчальному закладі.

«Роботи з реконструкції проходять згідно запланованих графіків. На сьогоднішній день в корпусі гімназії активно проводяться внутрішні роботи: фарбуються кабінети, монтується підвісна стеля та ліфт для дітей з особливими потребами. Наступний крок-це закупівля необхідного інвентарю та обладнання», – пояснив міський голова.

Також проводяться роботи пов’язані  з благоустроєм шкільного подвір’я та облаштування спортивних майданчиків.

Нагадуємо, що з 2016 року у Житомирі розпочалась реконструкція корпусу Житомирської міської гімназії №3, що знаходиться на вул. Грушевського,8, якому вже 150 років. Будівельники вже звели чотири поверхи навчального закладу. У корпусі встановлено вікна, вентиляцію, також заведені всі комунікації. Школа вже підключена до системи централізованого опалення.

Роботи із реконструкції фінансуються з міського та державного бюджету. Станом на 13 липня з міського бюджету профінансовано 36 млн грн, а з державного бюджету 22 000 010,00 грн.Перших свої учнів у гімназії №3 планують прийняти 1 вересня 2018 року.

Читайте також: Міський голова оприлюднив проект внутрішнього оздоблення нового корпусу гімназії № 3. ФОТО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here