Home Освіта Фестиваль Аграрної ліги КВН зібрав у Житомирі 6 команд з різних регіонів....

Фестиваль Аграрної ліги КВН зібрав у Житомирі 6 команд з різних регіонів. ФОТО

120

 Житомирський національний агроекологічний університет 23 листопада гостинно приймав ХІІІ фестиваль Аграрної ліги КВН України, що проходив у приміщенні телецентру за участю 6 команд із різних регіонів країни.


Студенти аграрних ВНЗ мали можливість познайомитися з Житомиром та безпосередньо відвідати ЖНАЕУ, поспілкуватися з керівництвом, дізнатися про історію та сьогодення навчального закладу, поділитися розповідями про свій виш, а вже ввечері продемонструвати гумористичні таланти.

Зокрема,  фестиваль Аграрної ліги КВН України зібрав на одній сцені «Команду А» з Житомирського національного агроекологічного університету, «Люстра» з Сумського національного аграрного університету, «УТ-1» з Таврійського державного агротехнічного університету, м. Мелітополь, «Збірну аграрної академії» з Полтавської державної аграрної академії,  «Made in UNUS» з Уманського національного університету садівництва,  «Драсте» з  Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва.

Учасників фестивалю та глядачів у залі привітав ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан.

«На ці кілька годин Житомир стане столицею гумору та позитивного настрою. Переконаний, що ці молоді хлопці та дівчата впораються із цим завданням, а ми будемо підтримувати їх,  – зауважив ректор ЖНАЕУ Олег Скидан. – До цього фестивалю кожен із вас особливо готувався, адже ви не лише представляєте свій навчальний заклад, своє місто, але й боретесь за почесне звання Чемпіона ХІІІ фестивалю Аграрної ліги КВН України. Нехай цифра 13 не лякає вас, адже це лише свідчення того, що фестиваль пройшов одне коло із 12 ігор та наразі стартує по-новому. Я бажаю вам гарної гри, хай все вдається. При нагоді запрошую ще неодноразово завітати до Житомирського національного агроекологічного університету. Ми раді гостям, які так само підтримують та примножують студентські КВН-традиції».

У рамках фестивалю команди зіграли по два конкурси: під час візитки представляли жарти, музичні постановки й мініатюри на тему «Виставка досягнень», а під час імпровізації жартували на тему «Профорієнтації представників ВНЗ школярів».

Підтримку в залі забезпечували проректори, викладачі й студенти ЖНАЕУ, житомирська молодь,  а також гості з інших міст, які приїхали вболівати за своїх фаворитів. Крім цього, гра транслювалася в прямому ефірі обласного телебачення.

Вокальні номери у перервах Аграрної ліги КВН представляли творчі студенти та колективи Житомирського національного агроекологічного університету.

Переможцем  цьогорічного фестивалю Аграрної ліги КВН України за рішенням журі стала «Збірна аграрної академії» з Полтави.

Нагадаємо, що Аграрна ліга КВН  – це проект Міністерства аграрної політики за підтримки Асоціації «КВН України». Щороку фестиваль проходить у різних містах. У 2016 році в Одесі у фіналі Аграрної ліги КВН   успішно дебютувала збірна команда факультетів Житомирського національного агроекологічного університету «Житомирський стандарт».


Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here