Home Освіта Дитяча бібліотека запрошує житомирян на благодійний захід по збору коштів для свого...

Дитяча бібліотека запрошує житомирян на благодійний захід по збору коштів для свого читача

117

У літературній кав’ярні «Перехрестя віків», що на ІІ поверсі Обласної бібліотеки для дітей (вул. Пушкінська, буд. 36) 6 лютого о 16.00 відбудеться творча зустріч «Душа торкається любові» із бібліотекарем, автором і виконавцем власних пісень Світланою Смірновою.

 Добродійна акція  спрямована на допомогу  читачу бібліотеки Олександру Погорецькому.

На заході будуть створюватися та даруватися присутнім поетичні листівки з поезією автора, своєрідні креативні «happy-позитиви від Світлани Смірнової».

Також на гостей чекає акція-подарунок «Лютневі поетичні вузлики на згадку від Світлани», під час якої авторка даруватиме збірку своїх поезій «Разговор с душой» усім, хто не байдужий до горя Сашка Погорецького і прагне допомогти йому у подоланні важкої хвороби.

Присутні на зустрічі матимуть змогу ознайомитися із творчістю  мистецького експромт-театру «Струни серця» у складі art-групи бібліотекарів та активних читачів відділу обслуговування учнів 5-9 класів.

Олександр Погорецький  з дитинства хворіє на церебральний параліч та подвійну геміплею зі стійкими важкими руховими порушеннями.

У лікуванні застосовуватиметься вертикалізатор – він дасть можливість хлопчику сидіти у вертикальному положенні та самостійно пересуватися на інвалідному візку. У майбутньому ж Олександр зможе самостійно відвідувати  бібліотеку.

  

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here