Home Освіта ”Дебют першокурсників” у Житомирському агроуніверситеті. ФОТО

\”Дебют першокурсників\” у Житомирському агроуніверситеті. ФОТО

109

 До Дня студента у Житомирському національному агроекологічному університеті 15 листопада провели святковий концерт, учасниками якого стали  студенти старших курсів та першокурсники, які гарно проявили себе під час конкурсу талантів, що проходив напередодні.

Зокрема, 7 листопада у ЖНАЕУ  провели традиційний щорічний захід «Дебют першокурсника», де студенти І курсу з усіх факультетів представляли вокальні й танцювальні номери, гумористичні постановки, грали на музичних інструментах, декламували власні вірші, тощо. Серед усього різноманіття журі обрало кращі виступи, які  увійшли до фінального на гала-концерту 15 листопада.



Студенти зі сцени дарували присутнім сучасні музичні композиції, поетичні рядки, мініатюри на тему студентського життя, танцювальний флешмоб, ін.


«Дякую усім причетним за ті гарні емоції та враження, які переповнюють сьогодні цю залу.  Для першокурсників цей дебют став своєрідною посвятою у студенти та можливістю розкритися на повну. Думаю, що багатьох із вас ми ще неодноразово побачимо на цій сцені та серед переможців різноманітних фестивалів та конкурсів. Окрема вдячність нашим зіркам – студентам старших курсів, які незмінно показують високий рівень. Ми пишаємося вами усіма, – зауважив під час вітального звернення ректор ЖНАЕУ Олег Скидан. – Нам приємно, що серед студентів нашого навчального закладу так багато талантів. Бажаю вам    творчого розвитку, а ми зі свого боку обіцяємо всіляко сприяти цьому. Користуючись нагодою, вітаю студентство агроуніверситету з Міжнародним Днем студента, який ви відзначатимете 17 листопада. Це найкраще свято, з яким у вас асоціюватимуться лише прекрасні спогади про молодість, дружбу. Нехай роки, проведені у стінах Житомирського національного агроекологічного університету, будуть насиченими, результативними, сповнені радісними моментами. Здобутків і всього найкращого».


У рамках концерту ректор також вручив подяки за активну участь в організації та проведенні конкурсу «Дебют першокурсника» представникам усіх факультетів ЖНАЕУ та безпосередньо учасникам. Крім цього, вони отримали і солодкі подарунки.


Переможцем конкурсу талантів серед першокурсників у 2017 році визнали студентів факультету економіки та менеджменту. Їм у якості подарунку дісталася відзнака та фруктово-вітамінна корзина.


Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here