Home Місто Зустрічати тата-”кіборга” з 95 бригади в Житомирі мама принесла 1,5-місячну доньку....

Зустрічати тата-\”кіборга\” з 95 бригади в Житомирі мама принесла 1,5-місячну доньку. ФОТО

134

 Двома автобусами цієї ночі 8 грудня до військової частини на Богунії  прибули десантники  95 бригади, серед яких  й ті, хто захищав тривалий час донецьке летовище. Супроводжували їх волонтери "Автомайдану", які випадково зустріли земляків по дорозі із зони АТО, куди возили чергову допомогу і повідомили про це в соцмережах.

"Кіборги" приїхали у відпустку на 24 дні і вже запланували, що цей час проведуть з родинами, відігріються та висплються. Зустрічати їх вийшли десятки житомирян, а також батьки, дружини і навіть діти.

Десантник Євген розповів, що при обороні аеропорту лише за 3 дні у них було 6 загиблих і 23 поранених, втім хлопці не здаються і виконують поставлені їм бойові задачі. Найбільше заважає холод і мороз, бо можливості зігрітися у терміналах нема, а будь-які зайві рухи призводять до обстрілу зі сторони терористів.

Військовий каже, що при можливості військовим у аеропорт треба передавати спеціальні ручні грілки, адже інколи руки замерзають так, що не можна перезярядити зброю. Також він констатує, що проти українців по той бік воюють не "ополченці", а професіонали із сучасною технікою.

Після цих слів Євген йде обійматися з дружиною Яною та 1,5-місячною донькою Жасмін, яку до цього бачив лише раз – після пологів. Чоловік плаче, а разом з ним і всі присутні, адже ця зустріч видалася найемоційнішою. Після цього усі "кіборги" фотографуються біля КПП, а Євген так і не випускає з рук донечку.

Наостанок житомиряни виконали гімн України, ще раз подякували героям, потиснули їм руки і розїхалися по домівках.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в спільноті Першого житомирського у соцмережі

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here