Home Місто Знайдені у школі боєприпаси поліція направлила на експертне дослідження. ВІДЕО

Знайдені у школі боєприпаси поліція направлила на експертне дослідження. ВІДЕО

93

Близько 10.00 22 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення предметів, схожих на боєприпаси, у підсобному приміщенні школи №36.

На місці події працювали вибухотехніки ГУНП, слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та патрульні поліцейські.

За словами директора навчального закладу, яка зателефонувала на спецлінію «102», під час здійснення ремонтних робіт у підсобному приміщенні працівники замінювали стару підлогу. Саме під нею і виявили предмети, схожі на гранати, та одразу повідомили до поліції.

Правоохоронці провели необхідні заходи для убезпечення людей від можливої загрози, зокрема, було проведено евакуацію школярів та працівників навчального закладу, також обмежено доступ до потенційно небезпечної території.

Поліцейські вилучили 2 корпуси від гранат, за попередньою інформацією, учбових. Також понад 2 десятків патронів до навчально-спортивної зброї калібром 5,6 мм.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження. Попередньо, предмети не становлять небезпеки.Триває з’ясування обставин події.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here