Home Місто Журналіст Майкл Щур розкаже в Житомирі про ідеальну країну, а Марія Симонова...

Журналіст Майкл Щур розкаже в Житомирі про ідеальну країну, а Марія Симонова – про корупцію в освіті

137

 

Понеділок минув, вівторок летить, субота ближчає, соціальна гра uCRAZYans насувається.
Організатори заходу підготували для житомирян низку корисних лекцій.
Вхід вільний.
 
– Лекцію «Ідеальна країна. Може і добре, що її не існує?» проводитиме тележурналіст та сатирик Майкл Щур. Із властивою йому гостротою та парадоксальністю він розгортатиме тези: «Ідеальна країна. Як вона виглядає?», «Що треба зробити, щоб цього досягти?» – і, нарешті, «А може, краще не треба?» Цікаво: чому ж це не треба? Дізнаємось 18 березня!
 
– На лекції «Корупція в освіті: боротися не можна мовчати!» дослідимо дуже актуальну тему реформ у вишах та завад на їх шляху. Спікерка Mariia Symonova – авторка проекту «Антикорупційна кампанія "Чисті Виші"», менеджерка напрямку «Контакти між людьми» Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства в Україні. З нею разом торкнемося питань, що хвилюють усіх студентів, їхніх батьків та не тільки.
 
– Ще одна вкрай важлива проблема: включення людей з особливими потребами до повноцінної діяльності в суспільстві. Про програму реабілітації для воїнів АТО говоритиме Тетяна Тупий – організаторка таборів Активної Реабілітації «Повернення до життя». Неля Ковалюк, регіональний представник у Національній Асамблеї людей з інвалідністю України та голова громадської організації «Молодь. Жінка. Сім’я», розкаже про безперешкодний доступ, впровадження інклюзивної освіти та інші дотичні питання.

Захід відбудеться 18 березня у приміщенні колишнього ресторану «Смоленськ» з 11:00 до 17:00 години.   
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here