Home Місто Житомирянин Ілля Грицанюк запустив у місті флешмоб добрих справ

Житомирянин Ілля Грицанюк запустив у місті флешмоб добрих справ

181
На своїй сторінці у соцмережі Ілля Грицанюк, який представляє ГО «Цілком природньо», опублікував відео, в якому йдеться про старт флешмобу добра.
 
Зокрема, житомирський громадський активіст та підприємець демонструє урну для сміття, яку виготовив із старої металевої діжки та розмістив біля закладу торгівлі, а також передає естафету своїм друзям – журналістці Юлії Чепюк, активісти Костянтину Суському і заступнику міського голови Житомира Дмитру Ткачуку.
 
«Долучаюсь до #estafeta_dobra . Зробив урну зі строї металевої діжки. Естафету екологічних ініціатив передаю своїм друзям. Також закликаю всіх приєднуватись до всесвітньої ініціативи Година Землі 19 березня о 20.30 за місцевим часом», – відзначив Грицанюк.
 
Дмитро Ткачук вже виконав умови флешмобу добрих екологічнх справ і так само опублікував відео-звіт. Демонструє, що їздить на роботу велосипедом.
 
Нагадаємо, що Година Землі 2016 запускає в Україні Естафету добрих справ – приєднуйся до неї! Знімай свою добру еко-справу на відео, викладай у Facebook із хештегом #estafeta_dobra та долучай друзів. А 19-го березня о 20:30 разом із цілим світом вимкни світло на годину, щоб долучитися до всесвітнього природоохоронного руху – Години Землі. Разом ми зможемо зробити нашу Планету кращим домом для наступних поколінь! 
 

Долучаюсь до #estafeta_dobra. Зробив урну зі строї металевої діжки. Естафету екологічних ініціатив передаю своїм друзям…

Опубліковано Іллею Грицанюком 12 березень 2016 р.

До #estafeta_dobra долучився заступник мера Житомира Дмитро Ткачук. Він їздить на роботу велосипедом і, в такий спосіб, зменшує кількість парникових газів на Землі! Приєднуйтесь і Ви! Та не забуваємо про Годину Землі 19 березня о 20.30 за місцевим часом.

Опубліковано Цілком природно / native 13 березень 2016 р.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here