Home Місто Житомиряни влаштували концерт на підтримку десантників, які повернулися із зони АТО. ФОТО

Житомиряни влаштували концерт на підтримку десантників, які повернулися із зони АТО. ФОТО

106

В  Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги 26 листопада відбувся концерт «Життя таки є! І мир у нас буде!».  Цей захід був організований для підтримки бойового духу бійців 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади, які нещодавно повернулися із зони АТО.

Представники влади дякували десантникам за захист нашої країни, а декому із них вручили нагороди.

Зокрема, голова ОДА Сергій Машковський п’ятьом  десантникам вручив почесні грамоти облдержадміністрації  та грошові премії.

П’ять бійців з рук Віталія Француза отримали грамотами обласної ради та годинники. А подяки виконавчого комітету Житомирської міської ради військовим передала Любов Цимбалюк.

Цього вечора у залі драмтеатру хвилиною мовчання згадали і тих, хто не повернувся живим зі сходу України.

В свою чергу очільники області обіцяли потурбуватися про гідне життя родин загиблих, але як це буде насправді – покаже час.

У концерті для військових брали участь академічний ансамбль «Сонечко», ВІА «Древляни», Анатолій Говорадло разом із донькою Оксаною, Ірина Шинкарук та вихованці циркової студії Бердичівського будинку культури.

Зазначимо, що ведучим концерту був журналіст Артур Самарцев, який у вересні був ведучим телемосту «95-та ми вами» у Словянську.

Фото прес-служби обласної ради

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here