Home Місто Житомиряни влаштували акцію і вимагають звільнитися заступників прокурора області. ФОТО

Житомиряни влаштували акцію і вимагають звільнитися заступників прокурора області. ФОТО

150

В Житомирі 4 квітня близько сотні активістів, серед яких ГО "Автомайдан-Житомир", Самооборона, Демальянс, Автопатруль та мешканці міста, влаштували акцію під стінами прокуратури області.

Вимагають негайно написати заяви на звільнення усіх заступників прокурора і особливо прискіпливо ставляться до першого заступника – Анаталія Чумаченка, діяльність якого викликала хвилю невдоволення у громади міста в останній час.
 
Водночас люди кажуть, що спіробітники, які виконували під час революції злочинні накази, не мають права залишатися на займаних посадах. Вони до останнього чекали, що Януковичу вдасться залишитися при владі і їхні злочинні діяння ніколи не спливуть.
"Ми Януковича повалили і вас теж змусимо звільнитися, бо так не має бути. Зараз мова йде про заступників, рядових працівників ми не чіпаємо", – заявив один з учасників акції.
Разом з тим, на сходах перед прокуратурою вимоги мітингувальників вийшов вислухати увесь колектив, а от Чумаченко, за їх словами, зараз по роботі в Бердичеві.
 
Активісти пообіцяли діждатися його повернення, аби разом з підлеглими він написав і свою заяву і назавжди залишив органи прокуратури.
 
З собою люди привезли плакати, а виступи супроводжували криками "Банду геть".
Плакати розклеїли при вході у прокуратуру, а співробітників закликали повертатися на свої робочі місця. Також було озвучено кілька десятків випадків, де прокуратура явно діяла не в інтересах громадян, а сприяла затягненню справи і винесенню рішень в інтересах зацікавлених осіб, приховуючи їх вину.
Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото ТУТ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here