Home Місто Житомиряни можуть ознайомитися з виробничим, інвестиційним, аграрним і туристичним потенціалом регіону

Житомиряни можуть ознайомитися з виробничим, інвестиційним, аграрним і туристичним потенціалом регіону

101

Гнучкий камінь, сонячні панелі, сучасна техніка для організації виробництва та сільського господарства, народні ремесла, культура та туризм, сучасні розробки, сектор оборони та безпеки, освітні послуги,  – з цим всім можна ознайомитися на І Регіональному форумі «Житомирщина – територія можливостей».

З виставковими експозиціями у рамках форуму має змогу ознайомитися кожен бажаючий. Зранку їх оглянули керівники області та міста, представники 6 посольств іноземних країн, керівники районів та громад.

«Ідея цього форуму полягає у тому, щоб представити можливості Житомирщини, тому і назва – "Житомирщина – територія можливостей". Сьогодні діє 6 експозицій, де ми показуємо галузі, у яких досягли певних результатів – це сонячна енергетика, виробнича сфера, сільське господарство тощо. Це потрібно для того, щоб не лише гості області бачили наші можливості, але і громада розуміла, де ми у лідерах. Те, що ми сьогодні презентуємо представникам 6 країн світу, дає змогу їм ознайомитися з потенціалом Житомирщини і представляти її у своїх країнах інвесторам, які хочуть вкладати кошти», – зазначив голова ОДА Ігор Гундич.

Також керівник області додав, що на сьогодні на території Житомирщини є підприємства з іноземними інвестиціями 50 країн світу.

У центрі міста діють експозиції: «Виробничий сектор», «Енергетичний сектор», «Природний та туристично-рекреаційний потенціал, народні ремесла та художні промисли», «Освіта», «Сектор безпеки», «Досягнення об’єднаних територіальних громад Житомирщини».

Виставки працюватимуть сьогодні до 17.00 год. на Старому і Новому бульварах, майдані ім. С. П. Корольова та вулиці Михайлівській.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here