Home Місто Житомиряни долучились до здачі крові у день всіх закоханих

Житомиряни долучились до здачі крові у день всіх закоханих

203

14 лютого у день всіх закоханих Житомирський обласний центр крові провів акцію «Здай кров-подаруй любов!». Дійство відбулось з ініціативи ВМГО «Асоціації молодих донорів України» та Житомирського осередку ДонорUA. Подія приурочена до Міжнародного Дня Онкохворої дитини, що датується 15 лютого.

В цей день кожен бажаючий мав змогу долучитися до акції, та здати кров на благодійність, або ж стати донором для хворої людини. Важливими умовами для здачі крові є здоровий спосіб життя, відсутність шкідливих звичок. В день донації обмеження легким сніданком.

Дотримуватись цих правил просто, пам’ятаючи, що це не зашкодить вашому здоров’ю, а натомість принесе користь десяткам і сотням людей.

«Сьогоднішня акція спрямована полегшати життя онкохворим дітям. Усі виручені кошти з продажі різноманітних суверенів будуть передані у фонд «Таблеточки» на купівлю одягу, іграшок та медичних препаратів. Наші спонсори організували привабливі умови для донорів акції, а саме: романтичну фотосесію, солодощі, квитки до кіно, театру та на ковзанку. З метою долучення молоді у соціальних мережах, запустили флешмоб суть якого сфотографуватися з елементом червоного, викласти фото та додати хештег #червоне_то_любов. Минулого року таку акцію підтримало більше ніж 60 людей, тому ми чекаємо, що цього разу кількість донорів збільшиться» – розповів один із волонтерів центру.

Поділитися враженнями від процедури погодився учасник донорського руху Андрій.

– З якою метою ви здаєте кров?

– Я вважаю, що кожна людина за своє життя має це зробити. Особисто я підтримую подібну акцію в третє. Впевненій у тому, що полегшу хворобу дітей. Тому закликаю всіх до різного роду благодійності.
Донор – це не професія і не робота, це дарунок крові щоб допомогти іншим. Донори крові дарують найцінніше з того, що мають.

Частинку свого серця у День Святого Валентина віддали і житомиряни.

Олійник Анастасія, Мелень Юлія

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here