Home Місто Житомирянам пропонують вносити свої ідеї щодо святкування Дня Соборності України

Житомирянам пропонують вносити свої ідеї щодо святкування Дня Соборності України

128

22 січня 2016 року з нагоди 97-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки відзначатиметься День Соборності України.

З метою належного відзначення у цьому році Дня Соборності України, подальшої консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне минуле та сьогодення Українського народу Президент України Петро Порошенко підписав Указ №731/2015 «Про відзначення у 2016 році Дня Соборності України».

Відповідно до Указу в усіх областях забезпечується максимальне сприяння реалізації ініціатив громадськості, зокрема молодіжних організацій, спрямованих на розвиток міжрегіональних культурних обмінів, проведення тематичних просвітницьких, виховних, культурно-мистецьких, спортивних та інших заходів патріотичного змісту.

Тому жителів області запрошують до співпраці. Свої пропозиції щодо відзначення на Житомирщині Дня Соборності України у 2016 році можна надсилати на електронну пошту dep_info@ukr.net із зазначенням у темі «День Соборності».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here