Home Місто Житомирян запрошують на наукові пікніки

Житомирян запрошують на наукові пікніки

100

Запрошуємо Вас 28 жовтня 2017 року з 12:00 до 15:00 взяти учать в «ScientificFun» Перших наукових пікніках в місті Житомирі.

Даний захід відбувається за підтримки Житомирської міської ради.

"Проект в 2017 році проходить під гаслом «Від Наукових Пікніків до Центру Науки», адже ми прагнемо втілити досвід Європейських країн та створити стаціонарне місце для всебічного розвитку молоді та зацікавлення наукою.

Ми можемо стверджувати й те що даний захід сприяє створенню сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді оскільки зростає популярність природничих професій, зокрема наукової сфери в цілому.

Проводячі Наукові пікніки наші експериментатори, а це молоді і деколи зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з присутніми. Розказують про складні речі просто, показують їх. На пікніках не подаємо теорію, а захоплюємо, розважаємо, розкриваємо таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Показуємо, що наука буквально усюди навколо нас. Окрім технологічно складних, частина наших експериментів базуються на зовсім буденних предметах: м’ячі, клей, фарби, повітряні кульки чи навіть соломки для напоїв. Таким чином кожен може з легкістю повторити експеримент вдома", – кажуть організатори.

Адреса: СТАРИЙ БУЛЬВАР, 7

Участь у заході безкоштовна.

Для участі потрібно зареєструватисьhttps://goo.gl/forms/hXVG6sCCoQ237mtw1

Реєстрація  волонтерів заходуhttps://goo.gl/forms/zdfaOl73dqlaw2HF2

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here