Home Місто Житомирський агроуніверситет приєднався до збору коштів у рамках Світового Рекорду Доброти

Житомирський агроуніверситет приєднався до збору коштів у рамках Світового Рекорду Доброти

115

З 28 по 30 квітня на території Гідропарку в Житомирі пройде Всесвітній З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі – Світовий Рекорд Доброти. Організатори повідомили, що ставлять перед собою 2 основні задачі: згуртування молоді з різних країн заради опрацювання спільних резолюцій та дій по подоланню негативних явищ у світі; зібрання коштів для лікування дітей з онкологічними захворюваннями, ВІЛ інфекцією та з особливими потребами.

«Цьогоріч ЖМДГО «Все робимо самі» спільно з БО «Разом до життя» та БО «Український фонд благодійництва» вирішили провести Всесвітній З’їзд Молоді за подолання негативних явищ у світі – Світовий Рекорд Доброти. Є дві мети даного заходу. Перша – зібрати молодь з різних куточків України та світу, аби зрозуміти, чи готова молодь долати негативні явища, які на сьогодні існують. Друга – збір коштів, на підтримку вже 3-х категорій дітей: з онкологічними захворюваннями; з особливими потребами; хворі на ВІЛ», – повідомив голова ЖМДГО «Все робимо самі»
Богдан Купчинський.

Першими свій внесок у благодійну справу Світового Рекорду Доброти 27 квітня зробили студенти, викладачі та співробітники Житомирського національного агроекологічного університету.

Зокрема, в університеті проводили реєстрацію учасників З’їзду Молоді, видаючи їм відповідні номери, а також збирали у скриньку кошти для допомоги онкохворим дітям, дітям з особливими потребами, ВІЧ-інфікованим дітям. До заходу долучилися ректор ЖНАЕУ Олег Скидан, проректор з науково-педагогiчної роботи, соцiального та гуманiтарного розвитку ЖНАЕУ Іван Мартинчук, голова профкому студентів ЖНАЕУ Олександр Лопатюк, голова органів студентського самоврядувнаня ЖНАЕУ Віктор Наумчук, студенти із різних факультетів, а також їх декани, викладачі, ін.

Скриньку з коштами передадуть організаторам З’їзду і гроші додадуть до загальної суми, яку розподілятимуть відповідно до потреб хворих.

Нагадаємо, що відкриття З’їзду відбудеться 28 квітня, о 18.00 у Гідропарку. Вже відомо, що серед учасників, крім житомирської молоді та молоді з різних куточків країни, також будуть представники Чехії, Польщі, Німеччини, Африки.

Для всіх бажаючих протягом трьох днів проводитимуться тренінги на різноманітні теми: про подолання корупції розповідатиме Голова комітету з протидії корупції ВРУ Єгор Соболєв; учасники АТО розкажуть як долати тероризм і збройні конфлікти і т.д. Також щовечора на молодь чекатимуть дискотеки під відкритим небом та безліч інших культурно-розважальних програм.

Прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here