Home Місто Житомирських рятівників привітали з професійним святом

Житомирських рятівників привітали з професійним святом

105

Сьогодні, 17 вересня, в актовій залі управління ДСНС України у Житомирській області відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятівника.

Про це повідомляє прес-служба облради.

До всіх присутніх у залі звернувся начальник обласного управління Ігор Нікітчук, наголосивши, що слова „ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ” – це життєва позиція, справа честі і службового обов’язку кожного працівника аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань.

До привітань службовців МНС долучилися голова Житомирської обласної ради Віталій Француз та голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

«Відзначення професійного свята Дня рятівника є державним визнанням неоціненного внеску людей мужньої    професії – сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії», – сказав під час урочистого зібрання Віталій Француз.

 

За сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм кращі співробітники були відзначені Грамотами обласної ради, обласної державної адміністрації та подяками міськвиконкому.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here