Home Місто Житомирські перевізники отримали акти про порушення умов договору на перевезення та заплатять...

Житомирські перевізники отримали акти про порушення умов договору на перевезення та заплатять штрафи

115

Перевізники, які самостійно обмежили безкоштовний проїзд пільговиків у Житомирі, отримали акти про порушення умов договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування міста Житомира та заплатять штрафи.

Правопорушення були зафіксовані 12 жовтня співробітниками управління транспорту, які проводили рейд транспортних засобів міста.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 жовтня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення щодо перевезень пільгових категорій населення в міських автобусних маршрутах загального користування у Житомирі.

Члени виконавчого комітету внесли зміни та доповнення в рішення виконавчого комітету від 16.05.2017 № 456 «Про встановлення вартості проїзду в міському громадському транспорті загального користування». А саме: вартість проїзду на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху, становитиме 4,0 грн.

З 10.00 до 16.00 години встановлено в міських автобусних маршрутах загального користування міста Житомира час для перевезення пільгових категорій громадян, визначених чинним законодавством України.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here