Home Місто ”Житомир любить вас”: у центрі міста вітали воїнів 95 бригади. ФОТО

\”Житомир любить вас\”: у центрі міста вітали воїнів 95 бригади. ФОТО

546

До Житомира із зони проведення ООС повернулися десантники 95 бригади, які перебували там більше шести місяців. З цієї нагоди на майдані Соборному 24 травня влаштували урочистості, які відвідали представники влади, священослужителі Михайлівського собору, мешканці міста, школярі та дошкільнята, рідні та друзі військовослужбовців.

Воїнам вручили державні нагороди та чергові військові звання, грамоти від УПЦ КП, відзнаки "За заслуги перед містом" та іменні годинники міського голови, подарунки, а присутні задарували бійців букетами, обіймами та кульками.

Читайте також: Зупинки громадського траспорту в Житомирі прикрасили фото учасників АТО

Крім цього, на заході вшанували пам’ять усіх  полеглих за час війни на сході країни, а також представили фото десантників 95 бригади, які загинули за період останньої ротації підрозділу в зоні проведення ООС.

"Житомир любить вас. Житомир пишається воїнами славетної 95 бригади", – відзначив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

По завершенню урочистотей, десантники пройшлися маршем від Соборного майдану по вулиці Перемоги до військової частини на Богунії. Перехожі їх вітали вигуками "Слава героям", "Слава Україні", "Дякуємо", аплодували та не стримували сліз.

Читайте також: У Житомирі з’явилися борди із світлинами Народних Героїв

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here