Home Місто Зарплата юрисконсульта в Житомирі у ”десятці” найбільших по країні

Зарплата юрисконсульта в Житомирі у \”десятці\” найбільших по країні

117

На ринку праці України поменшало вакансій із високими зарплатами. З огляду на це, роботодавці почали рідше зазначати розмір зарплатні у вакансіях, повідомляє Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна.

Так, у квітні офісний працівник у Києві в середньому заробляв 5-7 тис. грн, у регіонах трохи менше – 4-6 тис. грн. За інформацією порталу, дві третини зарплатних пропозицій (68%) у Києві знаходяться в діапазоні до 12 тис. грн. Високих зарплат (від 28 тис. грн) всього 7%. У ТОП-100 традиційно потрапляють вакансії для програмістів, керівників компаній, функціональних директорів – найчастіше в сфері продажів, – повідомляють на сайті "Газети по-українськи".

Десятку найдорожчах у столиці очолює вакансія "генеральний директор девелоперської компанії" – претендентові роботодавець готовий запропонувати 70 тис. грн зарплатні. Найменше в десятці найдорожчих вакансій отримує директор із продажу в IT компанії — 40 тис. грн.

Що стосується регіонів України, то за кількістю пропозицій лідирують Дніпропетровськ, Харків, Львів та Одеса. Як зазначається, середній рівень зарплатні по Україні відчутно нижчий, ніж у столиці. В діапазоні до 8 тис. грн перебуває дві третини всіх пропозицій, в той час як зарплату, що дорівнює одній тисячі доларів або вище, можуть запропонувати не більше 6-7% регіональних роботодавців.

Топ-10 найдорожчих вакансій в регіонах очолює "менеджер із продажу в IT-секторі" у Дніпропетровську з зарплатнею до 4 тис. дол.  Закриває десятку — юрисконсульт у Житомирі, котрий отримує від 12 тис. грн зарплатні.

 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here