Home Місто Загиблий у зоні АТО сержант 95 бригади Максим Перепелиця не дожив три...

Загиблий у зоні АТО сержант 95 бригади Максим Перепелиця не дожив три дні до свого 27-річчя

443

 25 листопада в зоні АТО загинули молодший сержант роти снайперів 95-ї десантно-штурмової бригади Перепелиця Максим Олегович та сержант  Литвинчук Дмитро Юрійович.


Товариш по службі Артур розповів, що Максим Перепелиця був справжнім патріотом своєї країни : «Він був справжнім патріотом своєї країни. Він завжди у всьому бачив позитив та сподівався на краще. В АТО він поїхав не перший раз. Він хороший брат і син, який був надійною опорою для своєї родини. Він – справжній друг, який в будь – який момент був готовий прийти на допомогу».

Перепелиця Максим Олегович народився 28 листопада 1990 року в селі Давидівка, Хорошівського району. Закінчив Давидівську ЗОШ І – ІІІ ступенів. З 2013 року проживав у  Житомирі. З 2014 року пішов захищати кордони країни. Неодружений. Залишились мати, батько та сестра.

За інформацією прес – центру штабу АТО цього ж дня в зоні антитерористичної операції загинув сержант 95-ї десантно-штурмової бригади Литвинчук Дмитро Юрійович 1992 року народження, 2-й десантно-штурмовий батальйон. Військовослужбовець загинув  25 листопада 2017 року близько 12.00, в районі опорного пункту, розташованого поблизу Верхнєторецького (Донецька область), від ворожої кулі снайпера.

Про дату, час та місце прощання буде повідомлено додатково.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here