Home Місто За місяць мають нанести нову розмітку на майдані Соборному

За місяць мають нанести нову розмітку на майдані Соборному

94

З 28 квітня 2017 року вступили в дію зміни до статті 41 Закону України «Про дорожній рух» щодо надання переваги в русі на перехрестях транспортним засобам, що рухаються по колу.

Інспектори сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції провели ряд виїзних зустрічей з представниками місцевого органу самоврядування щодо здійснення обстеження перехрестя з рухом по колу на майдані Соборному.

Комісійно було встановлена невідповідність технічних засобів регулювання дорожнього руху вимогам статті 41 Закону України «Про дорожній рух».

Дорожні знаки пріоритету, що розміщенні на перехрестях, не відповідають вимогам ст 41.

Про результат обстеження патрульна поліція доповіла органам місцевого самоврядування і направила відповідну інформацію щодо необхідності запровадити зміни до організації дорожнього руху по колу з нанесенням відповідної розмітки.

Також наголосили про необхідність встановити відповідні інформаційно-вказівні дорожні знаки для інформування учасників дорожнього руху про внесені зміни.

Наразі комплекс заходів щодо забезпечення змін до ст 41 мають бути виконанні в місячний термін.

У разі невчасного виконання поставлених завдань, Управління патрульної поліції направить листи-приписи на відповідальних осіб.

Підписуйтесь на аккаунт «Першого житомирського» у Facebook та Google+.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here